Програма на първата годишна конференция на БГГА

Българската асоциация на грийнкийпърите има честта да представи първата годишна БГГА конференция.

Място на събитието: Св. София голф клуб и СПА – Равно поле

Дата: 10.00 ч., 19ти септември 2008 г.

Всички участници в семинара е необходимо да пристигнат на мястото на събитието поне 15 минути преди обявения час за започване на конференцията.

След всеки семинар ще има почивка от 15 минути. Всички участници в конференцията трябва да се върнат по местата си точно на време, за да се избегнат евентуални закъснения или прекъсвания на семинара и програмата на конференцията.

Обедната почивка е от 12.00 до 13.00 ч. ще бъде сервиран лек обяд с включени безалкохолни и разхладителни напитки.

По-нататък са изброени лекторите и програмата на семинара:

"Как да постигнем атрактивно и поддържано голф игрище"

Видове, третиране и отглеждане на семената.

Могенс Тофт ЙенсенГлавен мениджър Маркетинг и Продукцияна DLF.

Могенс Тофт Йенсен е агроном. Той работи в бизнеса със семена от 28 години занимавайки се с производство на семена, продажби и маркетинг. Сега оглавява два отдела: Маркетинг и Мениджмънт на продукцията в DLF-TRIFOLIUM group. Работата му обхваща всички технически и маркетингови аспекти на семената, от изследване и разработване до резултати от полеви тестове.

 

 "TORO - историянововъведения и качество"

Теодор Денчев е в индустрията от 1997 г. Той има опит в поливните системи и оборудването за поддръжка. Теодор е работил за различни водещи европейски и американски компании. Той се присъедини към TORO през 2004 г. като регионален мениджър за иригационни продукти и комерсиална техника, обхващащ 18 държави в централна и източна Европа. От 2008 г. Теодор е регионален мениджър на TORO за комерсиална техника в северна и източна Европа.

 

Робърт Сутерски, Toro Irrigation.

Робърт работи в иригационната индустрия от 1998 г. Той има опит с напоителните системи за чимове и е работил като иригационен предприемач и дистрибутор на TORO повече от 10 години.

През 2008 г., Робърт се присъединява към TORO като регионален мениджър за иригационни продукти за Централна и Източна Европа, отговарящ за 21 държави. Офисът на Робърт е в Познан, Полша.

 

Стюарт Стейпълс, Международен технически мениджър за чимове и помощни продукти наScottsInternationalBV.

Стюарт работи за Scotts повече от 11 години. В момента работата му обхваща обширна географска област, като осигурява техническа поддръжка и консултации за клиентите от Европа, Близкия Изток, Африка и Япония. Той работи в тясна връзка с отдела за проучване и развитие в разработването на нови продукти. Името му се свързва с появата на пазара на следните продукти: Sierraform GT, Sierrablen Plus, Greenmaster Liquids, Primo Maxx – регулатор за растежа на растенията, Heritage – фунгицид. Стюарт е завършил Растителни Науки в Университета на Нотингам и е квалифициран по BASIS и FACTS.

 

"Режещото острие"

Кийт Канн ЕвансСобственик и Управителен директор на HunterGrindersLtd.

Кийт купува Hunter Grinders Ltd. през 1998 г. и от тогава постоянно разработва техниката, която предлага, постигайки най-добри резултати със Серия 5 Jupiter ATI и Серия 5 Amazon. Hunter Grinders Ltd. понастоящем е една от най-добрите фирми, произвеждащи и предлагащи специализирана техника за точене за чимовата и голф индустрия.