Членство & Ползи


Член може да стане всеки човек, който се интересува от изграждането, засяването, отглеждането и ежедневната поддръжка на голф игрището.

Членството в Българската Асоциация на Грийнкийпърите дава много различни привилегии за минималната такса на годишното членство.

Включва:

БГГА има за цел да създаде група от специалисти и професионалисти, които работят в голф индустрията. Това позволява да се разменят идеи и методи за работа във всички аспекти от изграждането до ежедневната поддръжка на голф игрищата с други специалисти в голф индустрията. Също така се предоставя форум/трибуна, на която могат да се покажат различните продукти и познания и те да бъдат оценени. На членовете се предоставя и информация за компании, които предлагат само висококачествени продукти доказали се на пазара, които са специално разработени и предназначени за голф индустрията.

БГГА възнамерява да публикува образователни статии, които да са от полза за членовете.

Годишната конференция на БГГА. Чуждестранни и местни специалисти ще бъдат поканени да изнесат семинари/лекции на различни теми за поддръжката и продуктите. Тази конференция ще помогне като ще даде нови познания  на членовете за модерните машини и методи за поддръжка, както и ще ги насърчи да се събират и споделят идеите си. Конференцията е безплатна за всички членове на БГГА.

БГГА провежда годишен голф турнир, на който се събират грийнкуйпърите и се наслаждават на играта голф в една по свободна състезателна атмосфера. Голф турнирът е безплатен за всички членове на БГГА.

Всички, които имат желание да станат членове на БГГА трябва да попълнят формуляра за членство и да го предадат на БГГА за разглеждане. Ако кандидатите бъдат приети за членове те могат да се възползват от гореспоменатите привилегии, които да им помогнат да обогатят познанията си в голф индустрията